تدعوك مجموعتنا لشراء عصير التربنتين الخام.
هذا يكفي نموذج املأ ما يلي لتكون معك اتصل هيا بنا.

پخش عمده سقز مرغوب در بازار

سقز مرغوب یکی از گیاهان دارویی بسیار پر خاصیت می باشد. سقز یا کندر که کارنامه درخشانی در طب سنتی دارد در انواع بسیار مختلفی از داروها کاربرد های ویژه و درمانی مفیدی دارد. استفاده  این محصول ارزشمند موجب تقویت بینایی، تقویت آنزیم های مترشحه از سیستم گوارش، ایجاد بوی خوش در دهان و بسیاری از تاثیرات ویژه دیگر می شود.

پخش عمده سقز مرغوب در بازار فروش با قیمتی بسیار مناسب صورت می گیرد.

پخش عمده سقز مرغوب در بازار

راه های شناخت سقز مرغوب اصل

راه های شناخت سقز مرغوب اصل

راه های شناخت بسیار ساده ای جهت تشخیص و پی بردن به سقز اصل در مقایسه با سقز تقلبی وجود دارد که به مواردی اشاره می شود:

  • سقز اصل دارای رنگ سفید می باشد
  • سقز اصل دارای بوی ملایم و یا بدون بو می باشد
  • سقز یا کندر اصل زرد رنگ نیست
  • کندر یا سقز اصل به دهان و دندان در هنگام جویدن نمی چسبد
  • کندر اصل در مرور زمان تغییر رنگ نداده و بوی ملایم آن حفظ می شود
  • کندر اصل استحکام بالایی داشته و در هنگام جویدن مانند آدامس کشسانی هود را حفظ می کند

راه های شناخت سقز و کندر؛

  • سقز  نرم است و راحت جویده می‌شود.
  • کندر  حالت جامد دارد و جویدنش نسبتا سخت است.
  • سقز به رنگ زرد روشن است.
  • کندر به رنگ زرد مایل به نارنجی است.
  • سقز به عنوان آدامس طبیعی استفاده می‌شود.
  • کندر به همراه اسفند برای تولید بوی خوش استفاده می‌شود.
  • سقز در صنعت داروسازی کاربرد دارد. برای ساخت چسب و لاک نیز استفاده می‌شود.
  • کندر در تولید مواد آرایشی و صابون عطری کاربرد دارد.

عامل های موثر بر قیمت سقز کردستان

عامل های موثر بر قیمت سقز کردستان عامل ها و پارامتر های بسیار مختلفی بر قیمت سقز کردستان موثر بوده که شامل:

  • نوع و درجه کیفیت سقز
  • نحوه نگهداری و مراقبت از درخت بنه یا سقز
  • نوع بذر و آب داده شده به درخت سقز
  • اندازه درخواستی سقز
  • اندازه سقز ها که هر چقدر درشت تر باشد از قیمت بالاتری برخوردار می باشد
  • درجه رنگ سقز
  • منطقه برداشت سقز
  • نحوه جمع آوری سقز

سقز گیاهی از رده افراسانان با طبع گرم و خشک است که به صورت خودرو در طبیعت رشد می‌کند. این گیاه خوشبو بومی کشورهای آفریقا، عربستان و هندوستان است. شیره یا صمغی که توسط درخت کندر تولید می‌شود عطری مدهوش کننده و طعمی تلخ دارد. این صمغ برای تولید لوازم آرایشی، مواد خوراکی و صابون‌های عطری استفاده می‌شود. صمغ کندر مصرف دارویی دارد. همچنین این ماده را به همراه اسفند برای تولید بوی خوش و بهره بردن از خواص دود کندر استفاده می‌کنند.

همچنین از این محصول در تهیه آدامس های کندر و ضماد های روی پوست های حساس استفاده می گردد. به عنوان مثال سفرهای پودر شده را با روغن سیاه دانه یا روغن زیتون مخلوط کرده و بر روی  ترک پا می گذارند تا بهبودی سریع تر حاصل گردد.

إقبال أشرفبور

تدعوك مجموعتنا لشراء عصير التربنتين الخام.
هذا يكفي نموذجاملأ ما يلي لتكون معك اتصل هيا بنا.

0

اترك تعليقاً